Росія набирає від 25 000 до 30 000 нових солдатів на місяць, - NYT

Росія набирає від 25 000 до 30 000 нових солдатів на місяць, - NYT
Росія набирає від 25 000 до 30 000 нових солдатів на місяць, - NYT

РФ набирає від 25 000 до 30 000 нових солдатів на місяць, - New York Times із посиланням на західних військових чиновників.

Це дозволяє компенсувати приблизно аналогічні втрати, які у травні становили приблизно по тисячі людей на день убитими та пораненими.

Оцінки російських втрат ґрунтуються на супутникових знімках, перехопленнях повідомлень, повідомленнях репортерів у соціальних мережах та ЗМІ, а також офіційних повідомленнях з РФ та України.

"Але такі оцінки різняться навіть усередині уряду США", - йдеться у статті.

Виходячи з приблизного паритету втрат і притоку новобранців, аналітики західних розвідок кажуть, що Росії не доведеться проводити ще одну мобілізацію цього року. І Москва зможе продовжувати наступати в поточному темпі – з ймовірним перенесенням акценту бойових дій на південь та схід у найближчі тижні.

Читайте по темі: З окупованої Херсонщини повернули ще девʼятьох дітей

При цьому оцінки втрат ЗСУ отримати найважче, оскільки "українські чиновники ретельно охороняють ці цифри". "Деякі офіційні особи США стверджують, що у них немає точної інформації", - йдеться у статті (у чому, звичайно, є великі сумніви, враховуючи, що США та Захід загалом постачають українську армію та фінансують економіку - Ред. ).

Видання пише, що озвучена Зеленським цифра 31 тисячі загиблих українських військових явно занижена.

Раніше ЗМІ писали, що в Росії зросли виплати добровольцям, які готові воювати в Україні.

Немає опису. eiqrqiquiqtxroz

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus