Генштаб описав ситуацію на фронті: За добу відбулось майже 190 боєзіткнень

Генштаб описав ситуацію на фронті: За добу відбулось майже 190 боєзіткнень
Генштаб описав ситуацію на фронті: За добу відбулось майже 190 боєзіткнень

Протягом минулої доби, 1 липня, на лінії фронту зафіксовано 189 бойових зіткнень. Найбільше боїв відбулось на Торецькому та Покровському напрямах.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України (ЗСУ).

"За добу, що минула авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони уразили один склад боєприпасів, один засіб ППО, дві артилерійські системи, дві станції РЕБ/РЛС, 15 районів зосередження особового складу та ОВТ противника", - пише Генштаб.

Ситуація на напрямках

На Харківському напрямку росіяни продовжували штурмові дії за підтримки авіації. Загалом відбулося 13 бойових зіткнень в районах населених пунктів Липці, Вовчанськ, Глибоке.

На Куп’янському напрямку відбулось 17 боєзіткнень. Відбиті атаки в районах Синьківки, Степової Новоселівки, Берестового та Піщаного Харківської області, а також Стельмахівки Луганської області.

На Лиманському напрямку відбито 16 штурмових дій в районах населених пунктів Греківка, Макіївка, Невське і Торське Луганської області.

Читайте по темі: Путін підтримує ідею Трампа швидко закінчити війну

На Сіверському напрямку відбито 21 атаку в районах Білогорівки Луганської області, Верхньокам’янського, Івано-Дар’ївки, Спірного та Виїмки Донецької області.

На Краматорському напрямку зупинено 7 спроб ворога прорвати оборону в районах Кліщіївки і Нового Донецької області.

На Торецькому напрямку росіяни здійснили 28 атак у районах населених пунктів Торецьк, Північне, Південне, Залізне та Нью-Йорк Донецької області.

На Покровському напрямку відбито 49 атак поблизу населених пунктів Новоолександрівка, Воздвиженка, Євгенівка, Новоселівка Перша, Сокіл, Восход, Яснобродівка і Нетайлове Донецької області.

На Курахівському напрямку ворог 10 разів намагався просунутись в районі населених пунктів Георгіївка, Красногорівка, Парасковіївка та Костянтинівка.

На Времівському напрямку росіяни 14 разів атакували в районі Водяного, Макарівки та Урожайного Донецької області.

На Оріхівському напрямку відбулось три боєзіткнення в районах Новоданилівки, Малої Токмачки і Роботиного Запорізької області.

На Придніпровському напрямку дев’ять разів намагався вибити підрозділи Сил оборони з позицій на плацдармах.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus