На Київщині подружжя живцем спалило свого племінника

На Київщині подружжя живцем спалило свого племінника
На Київщині подружжя живцем спалило свого племінника

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Обухівської окружної прокуратури суд визнав подружжя винним у незаконному позбавленні волі та умисному вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю (ч. 2 ст. 146, п. 4, п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

Жінку засуджено до 14 років позбавлення волі, а чоловіка – до 13.

У суді прокурори довели, що у червні 2023 року засуджені зупинили зустрічний автомобіль, в якому перебував племінник чоловіка. На ґрунті тривалих неприязних відносин, здійснюючи психологічний тиск, вони змусили його залізти до багажника їх транспортного засобу.

Хлопця привезли до одного із сіл Обухівського району, де на подвір’ї будинку йому зв’язали руки та ноги, при цьому не позбавили можливості пересуватися. Надалі змусили пройти на галявину неподалік домоволодіння. Там чоловік передав дружині заздалегідь приготовлену каністру з бензином, з якої вона облила племінника та підпалила. Від отриманих травм потерпілий помер.

В момент вбивства на місці злочину знаходився їх знайомий, який не був обізнаний у злочинних намірах обвинувачених. Після вбивства засуджені покликали ще одного чоловіка, аби він допоміг їм відвезти тіло у поле. Там вони його закопали та попросили свідків не розповідати нікому про вбивство.

Читайте по темі: У Кенії через пожежу у шкільному гуртожитку загинули 17 учнів

Стосовно двох вказаних осіб обвинувальні акти за фактом приховування злочину розглядаються в суді.

Київська обласна прокуратура

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus