Доньки Злочевського купують київське підприємство з нерухомістю на Куренівці

Доньки Злочевського купують київське підприємство з нерухомістю на Куренівці
Доньки Злочевського купують київське підприємство з нерухомістю на Куренівці

ТОВ "Кластер 1" стало переможцем торгів із продажу державного пакета акцій, що становить 100% статутного капіталу АТ "Науково-дослідний інститут прогресивних наукових та технічних досліджень "Вектор".

Про це свідчать дані на сайті Прозорро.Продажі.

Приватизаційний аукціон відбувся 17 липня. За стартової ціни 10 млн грн переможець торгів запропонував за лот 46 млн грн. Загалом за лот змагалися три учасники.

НДІ "Вектор" розташований у Подільському районі на вул. Рилєєва, 10-а. Така ж офіційна адреса фірми, яка перемогла в аукціоні.

Власником ТОВ "Кластер 1", яке займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, є ТОВ "Енерго-сервісна компанія "Еско-Північ". Її кінцеві бенефіціари – Анна і Каріна Злочевські, доньки ексміністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського. 

Читайте по темі: Мати посадовця ТЦК купила квартиру за 2 мільйони гривень

Основним видом діяльності НДІ "Вектор" є виробництво електродвигунів, генераторів і трансформаторів. У першому кварталі 2024 року підприємство отримало 327 000 грн доходу, водночас 0 грн за основним видом діяльності.

Станом на кінець березня на підприємстві працювало п’ять осіб. За умовами продажу, новий власник не має права їх звільняти упродовж шести місяців після купівлі об’єкта.

Підприємство має адміністративне та виробничі приміщення загальною площею 1537 кв. м. На території розташоване бомбосховище, яке не підлягає приватизації.

Також на балансі НДІ "Вектор" є об’єкт, що перебуває на тимчасово окупованій території. – база відпочинку "Теремок" у смт Кирилівка Мелітопольського району Запорізької області.

У серпні 2021 року стало відомо, що Злочевський переписав газовий бізнес Burisma Group на дочок Анну і Каріну. Через кіпрські компанії вони тепер бенефіціари 13 видобувних активів. 

Зокрема, Злочевський переписав на дочок компанії "Еско-Північ", "Куб-Газ", "Парі", "Перша українська нафтогазова компанія", "Системойлінженерінг", "Надрагаз", "Алдеа-Україна", "Бурізма Сервіс", "Технокомсервіс", "Надрагазвидобування", "Газойлінвест", "Геоюніт" і "Нафтогазопромислова геологія".

Сторінка для друку

Читайте по темі:

Заступник голови Держпродспоживслужби купив квартиру під Одесою за 673 тис гривень
Суддя з Житомирщини Тарас Сташків оформив квартиру у Києві на матір-вчителя
У Полтаві по завищених цінах замовили ремонт приміщень хірургії під ангіограф за 24 мільйони
«СхідГЗК» замовив кабелі вдвічі дорожче від ринку, інших замовників і самого себе в лютому
НАЗК виявило в деклараціях депутатів Кропивницької і Миргородської міськрад неправдиві відомості
Управління держохорони замовило три розкішні позашляховики Лексус по 3,3 мільйона кожен
Телеведуча Ольга Фреймут відповіла забудовнику-аферисту Вавришу, який ошукав сотні київських сімей
Аферист-забудовник Андрій Вавриш обдурив сотні інвесторів: Saga Development на межі краху, будівництво ЖК «Рибальський» зупинено
Заступник мера Запоріжжя Гординський отримав будинок у подарунок
Будівництво водопроводу для села біля Кривого Рогу завершиться трубами вдвічі дорожчими і з низькими зарплатами

Коментарі:

comments powered by Disqus