Безугла звинуватила генерала Содоля в прориві ЗС РФ біля Торецька

Безугла звинуватила генерала Содоля в прориві ЗС РФ біля Торецька
Безугла звинуватила генерала Содоля в прориві ЗС РФ біля Торецька

Просування російських військ у напрямку Торецька Донецької області стало можливим через дії командувача Об’єднаних сил ЗСУ та за сумісництвом керівника оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) "Хортиця" Юрія Содоля.

Таку думку висловила народна депутатка Мар’яна Безугла.

Політик звинувачує командувача в "черговому злочині" — ЗСУ втратили позиції, які були зайняті з 2014 року. Причому розвідка попереджала про такий сценарій.

"За добу до можливого прориву Содоль знімає з місця бригаду і заводить підрозділ, який уже зазнав втрат і має знижену боєздатність. Події розвиваються так, що недалеко до виходу на трасу. Підготовлених фортифікацій знову немає! Бої в Шумах", — позначила політик свою позицію.

Далі Мар’яна Безугла пише, що під час прориву російської армії в напрямку міста Торецьк Юрій Содоль "пиячив у ресторані "Облака" в Одесі".

"За моєю інформацією, під час пропущеного прориву на Торецьк, керівник східного фронту генерал Содоль пиячив... Відправляю відповідний запит щодо його відряджень", — повідомила нардеп і прикріпила до посту фотографію командувача в компанії інших осіб.

Безугла показала фото, на якому Содоль перебуває в дружній компанії eiqeeiqdqidtrrozFullscreen

Безугла показала фото, на якому Содоль перебуває в дружній компанії

Командування Об’єднаних Сил ЗСУ та ОСУВ "Хортиця" не коментували інформацію, яку оприлюднила Безугла.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus