Суд продовжив нічний домашній арешт депутату райради на Одещині

Суд продовжив нічний домашній арешт депутату райради на Одещині
Суд продовжив нічний домашній арешт депутату райради на Одещині

Вищий антикорупційний суд продовжив до 13 серпня строк тримання під нічним домашнім арештом депутата Білгород-Дністровської районної ради Одеської області Анатолія Хмільківського. Його підозрюють у підбуренні бізнесмена до хабарництва.

Таке рішення 13 червня ухвалив ВАКС.

Як відомо, антикорупційний суд відправив Хмільківського під нічний домашній арешт в період з 22:00 до 06:00. На нього також поклали обов’язки: прибувати за кожною вимогою; не відлучатися за межі Одеської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у цьому кримінальному провадженні та здати на зберігання закордонні паспорти. Прокурор САП просив продовжити запобіжний захід.

«Клопотання прокурора САП про продовження дії запобіжного заходу у кримінальному провадженні задовольнити. Продовжити підозрюваному (Хмільківському – ред.) на два місяці, тобто до 13 серпня 2024 року, але в межах строку досудового розслідування строк дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Зобов’язати підозрюваного у період часу з 22:00 по 06:00 не залишати житло», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру депутату Білгород-Дністровської райради. За версією слідства, підозрюваний схилив місцевого підприємця до надання 450 тисяч доларів депутатам і голові селищної ради Одеського району, аби отримати землю в оренду з правом приватизації під забудову. Депутата райради було викрито одразу після одержання ним першої частини обумовлених коштів, а саме 10 000 доларів.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus