Жителька Прикарпаття оформила закордонний паспорт у 102 роки

Жителька Прикарпаття оформила закордонний паспорт у 102 роки
Жителька Прикарпаття оформила закордонний паспорт у 102 роки

102-річна прикарпатка оформила закордонний паспорт і стала найстаршою серед тих, хто оформив документ для виїзду за кордон в області.

Про це повідомляє Міграційна служба Івано-Франківської області.

В Івано-Франківській області закордонний паспорт оформила 102-річна жінка.

"Цікавий і дивовижний фотофакт у діяльності міграційної служби на Прикарпатті. Уперше в історії УДМС в Івано-Франківській області надали адміністративну послугу найстаршій з людей, які коли-небудь зверталися до міграційної служби з заявою про оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон", – йдеться у дописі. 

Що спонукало старожительку оформити паспорт, невідомо

Оформили документи жінці у Калуському відділі міграційної служби. Ганні Гнатівні понад 102 роки. У дописі відзначають, що попри вельми поважний вік, жінка ще зберігає життєдайність.

Читайте по темі: Чи карають працівників ТЦК за перевищення повноважень?

"Не беремося припускати про причини, які спонукали родичів бабусі оформити ій закордонний паспорт. Натомість бажаємо пані Ганні мати достатньо сил і здоров’я на щодень і у разі використання документа за прямим призначенням", – пише міграційна служба.

Варто додати, що з початку цього року мешканці, гості, а також внутрішньо переселені особи з інших регіонів України оформили на території Івано-Франківської області майже 48 тисяч закордонних паспортів.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus