Поліція Києва підтвердила участь свого співробітника в скандалі з Тищенком

Поліція Києва підтвердила участь свого співробітника в скандалі з Тищенком
Поліція Києва підтвердила участь свого співробітника в скандалі з Тищенком

Людина у чорному жилеті з написом "Поліція", якого помітили під час інциденту між ексвійськовим у Дніпрі та ідентифікували як співробітника головного управління Національної поліції Києва Писаренка Богдана Олеговича, дійсно працює у правоохоронних органах столиці.

Про це повідомляє "Суспільне".

Як розповіла заступниця начальника відділу комунікацій ГУНП міста Києва Анна Страшок, чоловік на відео перебував у Дніпрі у відрядженні, де брав участь у проведенні слідчих дій.

"По їх завершенню правоохоронець вийшов з приміщення на вулицю, став свідком конфліктних ситуацій між громадянами. Надалі до нього звернувся чоловік щодо скоєння злочину відносно його знайомої, у якої відібрали телефон. Співробітник поліції втрутився в інцидент", — розповіла вона.

 eiqrriheiehroz

Слідчі дії, у яких брав участь правоохоронець, не стосувалися активістів та публічних осіб, які були учасниками інциденту, зазначила вона.

Також Анна Страшок пояснила, що під час досудового розслідування співробітники київської поліції, за необхідності, можуть перебувати у відрядженні в будь-якому місті України.

Читайте по темі: Путін підтримує ідею Трампа швидко закінчити війну

Наразі, зазначила заступниця начальника відділу комунікацій столичного ГУНП, призначено службове розслідування для встановлення правомірності дій поліцейського.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus