Нардеп Тищенко приховує мільйонні статки, які записані на колишню дружину Барановську

Нардеп Тищенко приховує мільйонні статки, які записані на колишню дружину Барановську
Нардеп Тищенко приховує мільйонні статки, які записані на колишню дружину Барановську

Образи колишньої дружини нардепа Миколи Тищенка неодноразово привертали увагу ЗМІ. Лише один образ Алли Барановської коштує приблизно 800 тисяч гривень.

Звідки такі гроші та чому Тищенко з дружиною не соромляться демонструвати багатство.

Як зазначається, минулого року в розпал війни Алла Барановська відкрила розкішний салон краси Clipse.Uzhgorod в елітному житловому комплексі "Silver Park". За даними розслідувачів, у цьому ЖК Тищенко має й житло, але оформлене воно на підставних людей, як і салон. Ріелтери оцінили вкладення Тищенка в салон краси приблизно в 700 тисяч доларів - такі гроші він пустив у власний бізнес одразу після проведення низки благодійних заходів за кордоном. Вечори зі збору пожертв проходили під прикриттям фонду "Дорога миру". Долари з багатіїв збирали звісно, на допомогу Україні, та схоже, що замість благодійності пожертви пішли до кишені нардепа та його вже колишньої дружини Алли Барановської.

Варто зазначити, що попри публічні заяви про те, що всі свої статки він заробляв протягом довгих років власною працею, насправді Тищенко воліє приховувати елітне майно.

Зазначається, що коштовну нерухомість він оформлював на підставних людей не лише в Ужгороді, а й у Києві. Відомо, що за схожою схемою придбав квартиру та паркомісця в елітному ЖК PecherSKY. Журналісти з’ясували, що хоч нерухомістю і користується сам нардеп з родиною, але офіційно вона належить родині Ситак. Водночас Тищенко з дружиною все одно не соромляться демонструвати лакшері-життя навіть під час війни.

Так, з Барановською він уже розлучився, але у ЗМІ активно поширюється версія про те, що це фіктивне розлучення. А офіційне завершення подружнього життя Тищенко використав знову ж таки з єдиною метою - приховати статки. Свою версію журналісти підтверджують тим, що саме наприкінці минулого року посадовців змусили знову оприлюднювати електронні декларації. І Тищенко задекларував, серед іншого, ще 12 мільйонів гривень та вказав, що це нібито подарунок від Барановської. Розлучитися вони встигли саме перед публічним відкриттям декларацій.

Читайте по темі: Статки Трампа впали на майже мільярд доларів з моменту балотування Гарріс

Крім того, розслідувачі висвітлювали причетність Тищенка й до інших розкішних закладів, таких як готель "Бристоль", комплекс "Кілікія", викрили навіть його зв’язок з похоронним бізнесом. Так, фірма ритуальних послуг "Сяйво" афільована з помічником нардепа Зінченко через його дружину Світлана Андрієнко. Тищенко отримує прибутки з бізнесів, які йому нібито не належать, та користується житлом і машинами, оформленими також не на нього - при цьому продовжує заявляти, що чесно заробив всі свої гроші.

Як зазначається, досі публікації журналістів-розслідувачів так і не стали приводом для того, щоб за ці оборудки взялися правоохоронці.

"Ситуація стрімко змінюється, від Миколи Тищенка вже відхрестився його впливовий кум Єрмак – можливо, це стане сигналом для слідчих про те, що "криші" у Тищенка вже нема і можна сміливо братися за викриття його корупційних схем", - йдеться в матеріалі.

Нагадаємо, нині Микола Тищенко перебуває під цілодобовим домашнім арештом.

20 червня у місті Дніпро група невідомих напала на колишнього бійця спеціального підрозділу Kraken Дмитра Павлова (Син), коли той гуляв із дитиною. На кадрах видно що до цього причетна нібито охорона народного депутата Миколи Тищенка, з яким Павлов посперечався.

У скандальному відео з Дніпра, на якому охорона нардепа Миколи Тищенка напала на колишнього військового та незаконно його утримувала, також фігурувала помічниця парламентарія Евеліна Андрієвська.

Вранці 25 червня ДБР повідомило, що нардеп Микола Тищенко був повідомлений про підозру за фактом подій у Дніпрі 20 червня. У відомстві розповіли, що депутату повідомлено про підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого (ч. 2 ст. 146 КК України).

У середу, 3 липня, Київський апеляційний суд вирішив залишити народного депутата Миколу Тищенка під цілодобовим домашнім арештом. 

Сторінка для друку

Читайте по темі:

Співробітницю Міністерства юстиції затримали на хабарі у 120 тисяч доларів
Україна отримає 200 мільйонів євро гранту від Франції
Заступник керівника відділу детективів БЕБ Дегтяр купив автомобіль LEXUS
Відмова УЗ від продажу брухту призводить до подвійних збитків у компанії
Кріппа Максим Володимирович: Як всидіти на двох стільцях та приховати цей факт під тоннами спаму в інтернеті
У Житомирі суддя Леміщак придбав новий електрокар за 1,15 мільйона гривень
Нардеп з Одеси Дмитрук захищає бізнес-інтереси ресторатора, пов’язаного з Росією
Депутат Миколаївської облради Бєдний під час війни придбав авто за понад сім мільйонів гривень
Росіяни знову почали скуповувати нерухомість у Європі попри санкції
Земельна мафія Київщини: Як депутат Київоблради Віктор Шеремета привласнив мільйони квадратних метрів землі

Коментарі:

comments powered by Disqus